Win: 10 duotickets voor ‘Late Night Vintage’ op Dubieus Design

Dubieus Design logoNu te winnen op de ZNOR Facebookpagina: 10 duotickets voor  ‘Late Night Vintage’, de voorverkoopavond op de intieme, gezellige designbeurs in Designcenter De Winkelhaak, Antwerpen. Inclusief een gratis glas cava en een streepje muziek, om het snuisteren nog wat aangenamer te maken.

Zo omschrijven de organisatoren hun initiatief: ‘Ook deze winter is Dubieus Design de gezelligste designmarkt van Antwerpen. Je spot hier de mooiste meubels en de bekendste collector’s items van de jaren 50 tot nu. Alleen al kijken is de moeite waard, maar ongetwijfeld zal je het voelen kriebelen om deze spullen op de kop tikken. Met iets meer dan 20 standhouders uit binnen- en buitenland is Dubieus Design een kleine, intieme markt die inzet op sfeer en gezelligheid. Toch ligt de lat vrij hoog: de standhouders brengen naast een heleboel hebbedingen allemaal een aantal topstuks mee. Zowel particulieren, verzamelaars, onlineshops als handelaars verkopen rechtstreeks aan het publiek. De producten zijn altijd serieproducten met een zekere authenticiteit. Voorgaande jaren bevonden zich onder het aanbod objecten van Willy van der Meeren, Arne Jacobsen, Eero Saarinen, Charles & Ray Eames, Charlotte Perriand, Verner Panton, Maarten van Severen, Friso Kramer, Guzzini, Raak, Putzler, Halla en vele anderen.’

Hoe 2 tickets + 2 glazen cava winnen?
Beantwoord op de ZNOR Facebookpagina een eenvoudige wedstrijdvraag en stuur je naam naar info@znor.be. Tien winnaars mogen met een partner naar keus zomaar binnen op dit fijne evenement, nu vrijdag 29 januari tussen 18 en 22 uur, in Designcenter De Winkelhaak, Lange Winkelhaakstraat 26, 2060 Antwerpen.

Succes!

[wzslider interval=”2500″ transition=”‘slide’”]

Wedstrijdreglement

 

 


door