Over ZNOR

ZNOR is een online magazine van creatieve duizendpoot en copywriter Dirk Smets. Hij toont je hedendaagse ontwerpen, architectuur, fotografie en expo’s. En de nieuwe boeken die daarover verschijnen.

Op deze pagina’s vind je een strenge selectie nieuws, alleen over wat mooi is én zijn hart beroert. En bij voorkeur over wat dichtbij te zien en te ontdekken is. Over mooiste parels in jouw buurt dus.

Niet alles wat pr-bureaus en persdiensten hem voorschotelen komt aan bod, verre van. Hij kan dat ook, deze zelfstandige is zo vrij als wat, onafhankelijk van alles en iedereen. Daarom is ook geen enkel artikel betaald.

Soms zie je in dit magazine ook de naam van een andere journalist, copywriter of fotograaf opduiken. Dat zijn andere mensen met smaak én expertise aan wie ZNOR ruimte aanbiedt om zijn lezers en lezeressen iets moois te tonen.


Stonden mee aan de wieg van ZNOR en alleen al daarom verdienen ze onze eeuwige dank: journalisten Annelies Vanbelle & Els De Pauw en art director Thomas De Bruyne, uit wiens koker ook het logo rolde.

Grote dank ook aan allen die ons al hielpen met grote of kleinere bijdragen: Dirk Leyman (expo/foto), Sandy Volckaert, Inge Delva, Eline VandeGehuchte en Melanie de Vrieze (food), Rien de Mey (fashion), Sofie Albrecht (beauty), Mies van Roy en Leen Creve (design),  An Bogaerts (food & design), Kris Demey en Femke Demarsin (ontwerp) en tal van persverantwoordelijken en ander schoon volk.

Van ganser harte: 1000 x dank allemaal!


Wil je persinformatie sturen?
Dat doe je naar info@znor.be.

+++

Wil je dit initiatief steunen of samenwerken?
Mail dan ook naar info@znor.be. We nemen snel contact op.