Over ZNOR

ZNOR is een online magazine van creatieve duizendpoot en copywriter Dirk Smets. Hij toont je hedendaagse ontwerpen, architectuur, fotografie en expo’s. En de nieuwe boeken die daarover verschijnen.

Op deze pagina’s vind je een strenge selectie nieuws, alleen over wat mooi is én zijn hart beroert. En bij voorkeur over wat dichtbij te zien en te ontdekken is. Over mooiste parels in jouw buurt dus.

Niet alles wat pr-bureaus en persdiensten hem voorschotelen komt aan bod, verre van. Hij kan dat ook, deze zelfstandige is zo vrij als wat, onafhankelijk van alles en iedereen. Daarom is ook geen enkel artikel betaald.

Soms zie je in dit magazine ook de naam van een andere journalist, copywriter of fotograaf opduiken. Dat zijn andere mensen met smaak én expertise aan wie ZNOR ruimte aanbiedt om zijn volgers iets moois te tonen.

+++

Heb je interessant nieuws voor ZNOR? Bel, mail, roep:

Dirk Smets ZNORDirk Smets

Dirk Smets was in zijn universiteitsjaren al hoofdredacteur, werkte nadien bij verschillende uitgeverijen en bedacht voor een grote krantengroep nieuwe mediaproducten. Niet zo gek dat deze marketeer & tekstschrijver ZNOR oprichtte. Hij heeft het graag over wat mooi is, met een voorliefde voor architectuur en design.

dirk.smets@ zebramedia.be


Dirk Leyman ZNOR (c) Koen BroosDirk Leyman

Dirk Leyman werkt sinds 2000 als literair journalist voor De Morgen en andere media. Hij richtte het meermaals bekroonde literaire weblog De Papieren Man (2006-2011) op. Bloggen zit hem in het bloed. Voor ZNOR schrijft hij af en toe over expo’s, kunstboeken, architectuur en fotografie. Foto © Koen Broos

dirk.leyman@ skynet.be


Eline VandeGehuchteEline VandeGehuchte

Eline VandeGehuchte is de ex-hoofdredactrice van Newplacestobe.com, waar ze samen met haar redactie op zoek ging naar hippe hotspots en verborgen parels. Nu ze journaliste is bij een grote krant, ziet ze ZNOR vooral als een extra plek waar ze kan schrijven over wat mooi en lekker is.

eline.vdg@ hotmail.com


Stonden mee aan de wieg van ZNOR en alleen al daarom verdienen ze onze eeuwige dank: journalisten Annelies Vanbelle & Els De Pauw en art director Thomas De Bruyne, uit wiens koker ook het logo rolde.

Grote dank ook aan allen die ons al hielpen met grote of kleinere bijdragen: Sandy Volckaert, Inge Delva en Melanie de Vrieze (food), Rien de Mey (fashion), Sofie Albrecht (beauty), Mies van Roy en Leen Creve (design), Melanie de Vrieze (food), An Bogaerts (food & design), Kris Demey en Femke Demarsin (ontwerp) en tal van persverantwoordelijken en ander schoon volk.

Van ganser harte: 1000 x dank allemaal!


Wil je persinformatie sturen?
Dat doe je naar info@znor.be.

+++

Wil je dit initiatief steunen of samenwerken?
Mail dan ook naar info@znor.be. We nemen snel contact op.