Over ZNOR

ZNOR is een online magazine van marketeer en content creator Dirk Smets. Hij toont je hedendaagse ontwerpen, architectuur, fotografie en expo’s. En nieuwe boeken die daarover verschijnen.

Op deze pagina’s vind je een strenge selectie nieuws, alleen over wat mooi is én zijn hart beroert. En bij voorkeur over wat dichtbij te zien en te ontdekken valt.

Niet alles wat persdiensten en pr-bureaus hem voorschotelen komt aan bod, verre van. Deze zelfstandige is zo vrij als wat, onafhankelijk van alles en iedereen. Daarom is ook geen enkel artikel betaald.

Volg ZNOR ook op Facebook en Instagram.


Stonden mee aan de wieg van ZNOR en alleen al daarom verdienen ze onze eeuwige dank: journalisten Annelies Vanbelle en Els De Pauw en art director Thomas De Bruyne, uit wiens koker ook het logo rolde.

Grote dank ook aan allen die al hielpen met grote of kleinere gastbijdragen: Dirk Leyman, Sandy Volckaert, Inge Delva, Eline VandeGehuchte, Melanie de Vrieze, Rien de Mey, Sofie Albrecht, Mies van Roy, Leen Creve, An Bogaerts, designers Kris Demey en Femke Demarsin en tal van persverantwoordelijken en ander schoon volk.

Van ganser harte: 1000 x dank allemaal!


Wil je persinformatie sturen?
Dat doe je naar info@znor.be.

+++

Wil je dit initiatief steunen of samenwerken?
Mail dan ook naar info@znor.be. We nemen snel contact op.