Kaarten première Memento Park in KVS

Vanaf vrijdag 6 februari loopt in in de Brusselse KVS de nieuwste theatervoorstelling van Thomas Bellinck, Memento Park.

En u mag – met wat geluk – gratis naar de première.

Memento Park is een weerom knappe productie van Steigeisen, het gezelschap van de Brusselse regisseur Thomas Bellinck. Dit stuk neemt de herdenkingsindustrie van de Groote Oorlog in het vizier: waarom en hoe herdenken we de Eerste Wereldoorlog van ons Vlaanderen? En gaat op zoek naar het verband tussen toerisme, politiek en herdenking. Met Karlijn Sileghem (Katarakt, Het Peulengaleis, Sedes & Belli,…), Mark Verstraete (Kotmadam,…), Jeroen Van der Ven (Image,Vermist,…), Joris Hessels (Vriendinnen,…), Robin Keyaert en Marjan De Schutter (Little Black Spiders, Vriendinnen,…).

3 x 2 ZNOR-lezers kunnen vrijdagavond 6 februari 2014 gaan genieten van deze première. Beantwoord via de ZNOR Facebookpagina een eenvoudige vraag. Als u wint, krijgt u een gratis duoticket voor deze prachtige voorstelling. Succes!

Wedstrijdreglement >

Memento Park KVS foto ZNOR 0
Memento Park
Steigeisen (c) Saskia Vanderstichele
Thomas Bellinck & Jeroen Van der Ven (c) Saskia Vanderstichele

door