Win een jaarabonnement op Poëziekrant

[wzslider interval=”2500″ transition=”‘slide’”]

Ja, er zijn nog mooi uitgegeven magazines, op glanzend papier, met inhoud die ertoe doet. Zoals Poëziekrant, acht keer per jaar, full-color, telkens zowat 100 pagina’s om heerlijk in te grasduinen.

Om u een idee te geven: het laatste nummer duikt in het vergeten Mechelse verleden van Herman de Coninck. Zoomt in op gedichten van Peter Verhelst en het werk van dichter des vaderlands Charles Ducal. En het gaat ook over Sasja Janssen, Gwy Mandelinck, Thomas Möhlmann, opmerkelijke debuten, de werkkamer van Maud Vanhauwaert, poëzie op Theater aan Zee, om maar enkele onderwerpen te noemen. U ontdekt er ook nieuwe gedichten in van zes verschillende poëten, over het magazine gespreid. Kortom: op gezette tijden krijgt u een fris en boeiend overzicht van wat er op het vlak van Nederlandstalige dichtkunst leeft.

Wie zich abonneert krijgt die 800 pagina’s in de bus  voor 40 euro per jaar. En nog beter: wie nu meedoet  met de wedstrijd op de ZNOR-Facebookpagina, maakt kans op een van de drie gratis jaarabonnementen op Poëziekrant.

Houd de ZNOR-Facebookpagina in de gaten en succes!

Wedstrijdreglement >

ZNOR Poëziekrant cover ZNOR Poëziekrant coverPoëziekrant Charles DucalPoëziekrant Marjolijn van Heemstra Poëziekrant Thomas Möhlmann Poëziekrant Maud Vanhauwaert

 


door