Laatste week Vlaamse topstukken in MAS

De expo ‘Zeldzaam & Onmisbaar. Topstukken uit Vlaamse collecties‘ in het MAS gaat haar laatste week in. Nog tot zondag 25 februari kan je een kleine honderd werken uit de Vlaamse Topstukkenlijst bewonderen, van beroemde artiesten als Magritte, Michelangelo, Francis Bacon, James Ensor, Rubens en vele andere. De tentoonstelling werd sinds de opening op 31 oktober 2023 al meer dan 85.000 keer bezocht, en was de laatste tijd ook uitverkocht. Daarom zal ze vanaf dinsdag 20 februari langer openblijven, tot 20 uur.

Meer info en beelden op de website van het MAS.

© Kunstenaars, musea en foto’s o.a. Jeroen Broeckx. Op deze pagina: Strandgezicht met Baadsters (Jean Brusselmans), Figure Sitting (Francis Bacon) en Portret van jonge vrouw met haar hond (Catharina Van Hemessen).

 


door