Fotobiënnale Oostende: dag van de laatste kans

Aan alle mooie liedjes komt een eind. Zo ook aan de Internationale Fotobiënnale Oostende, die op zondag 12 november de deuren sluit, en wat buiten stond ook weer weghaalt. Ze startte midden september met deze 32 artiesten uit binnen- en buitenland in evenveel hoofdrollen: Joel-Peter Witkin, Tony Le Duc & Diane Hendrikx, Aglaia Konrad, Jenny Boot, Luca Izzo, Athos Burez, Karel Fonteyne, Mous Lamrabat, Giannina Ottiker, Karel Mus, Soo Burnell, Giorgia Bellotti, Bara Prasilova, Geert De Taeye, Peter Lippmann, Stefano Bonazzi, Julia Fullerton-Batten, Bart Ramakers, Kjetil Karlsen, Lieven Lefere, Olivier Valsecchi, Guda Koster, Hannah Moens, Marie Wynants, Jyoti Dresselaers, Rami Hara, Jenny Ymker, Nick Verhaeghe, Neoza Goffin, Luc Gatwa en Luana Masala.

Op deze pagina een reeks foto’s van deze fotobiënnale 2023, als aanzet om snel nog langs te gaan. Of, voor wie er niet meer geraakt of al passeerde: als herinnering aan een afgelopen en gesmaakt tweejaarlijks fotofestival.

Alle beelden © Nick Decombel en de deelnemende fotografen uiteraard.


door