Biënnale Interieur volgens Leen Creve

portret-leen-creve-square-c-znorEr zijn journalisten en journalisten. En er zijn bloggers en bloggers. Zeker als het over lifestyle gaat, zijn de verschillen groot. Tijdens de Biënnale Interieur viel ons een erg smakelijke blog op. Die van Leen Creve. Want wat ze schrijft snijdt hout, klinkt fris, is goed onderbouwd én interessant. Ze observeert en wat ze op haar blog vertelt, is ter zake, no-nonsense en écht gemeend. En dat vinden we heel erg ZNOR.

Daarom raden we je de blog van Leen Creve graag aan, mocht je Interieur 2016 hebben gemist. Of als je nog eens wil nagenieten van de hoogtepunten van dé designbeurs. Leen schreef er 9 blogposts over, die stuk voor stuk haar mening over een of ander aspect van de biënnale mooi weergeven:

Klik, kijk en lees, het is een heerlijke terugblik op het grootste designevenement van het land.

Naast haar eigen blog, schrijft Leen Creve vooral ook voor magazines als Knack Weekend, Feeling Wonen, Nest, Eigen Huis & Interieur en Modern Magazine. 

 


door