Win 2 x 5 S.M.A.K.-tickets én een kunst-T-shirt van Nicolas Party

Nu te winnen op de ZNOR Facebookpagina: 2 x 5 tickets voor het S.M.A.K. in Gent, waar momenteel ook These Stangers… Painting and People loopt, een expo met 9 portretschilders van verschillende generaties. Hun portretten zijn helemaal geen nauwkeurige afspiegeling van het model dat ze voor zich zagen, maar subjectieve interpretaties, beïnvloed door maatschappelijke en culturele omstandigheden van hun tijd. Met werk van Nicole Eisenman, Victor Man, Alice Neel, Paulina Olowska, Nicolas Party, Elizabeth Peyton, Avery Singer, Henry Taylor en Katharina Wulff.

Naast de 10 gratis tickets, als extra hoofdprijs: een exclusieve  kunstige T-shirt van Nicolas Party, een van de negen artiesten uit de nieuwe tentoonstelling. Het kledingmerk Zilton zorgde voor de uitvoering van dit collector’s item.

Hoe 2 x 5 gratis S.M.A.K.-tickets en/of een T-shirt van Nicolas Party winnen?

Beantwoord op de ZNOR Facebookpagina een eenvoudige wedstrijdvraag en stuur je naam naar info@znor.be. Vijf winnaars mogen met een partner naar keus zomaar binnen in het S.M.A.K., natuurlijk ook voor de andere expo’s die er lopen. En wie het snelst juist antwoordt, krijgt er het exclusieve T-shirt bovenop.

De expo ‘These Stangers… Painting and People’ loopt nog tot 8 januari 2017, in het S.M.A.K., Jan Hoetplein 1, 9000 Gent. Hieronder naast een foto van het T-shirt ook al enkele beelden, als smaakmaker, van elke artiest één:

[wzslider interval=”2500″ transition=”‘slide’”]

 

 


door