Berlinde De Bruyckere creëert sculptuur speciaal voor Lieferinge

In het pas gerenoveerde charmante dorpskerkje van de ‘stille’ Ninoofse deelgemeente Lieferinge, vind je momenteel werk van Berlinde De Bruyckere. Ze creëerde speciaal voor Ninove een sculptuur die verwijst naar het geknevelde lammetje van Zurbarán.

Voor de derde editie van de biënnale KRASJ in Ninove presenteert curator Hans Theys op een tiental plekken werk van 20 kunstenaars, waaronder ook Panamarenko, Wim Delvoye en Rinus Van de Velde.

Nog tot en met zondag 2 oktober 2016, elke zaterdag en zondag van 14 uur tot 18 uur. Het centrale infopunt is in het oude stadhuis, Oudstrijdersplein 6, Ninove. Hier kan je ook een gratis gids en wandelplan bekomen.

Meer info over deze biënnale: www.krasj.be

Foto (c) Hans Theys

[wzslider interval=”2500″ transition=”‘slide’”]

 

 


door