Tile Junkie: een andere keuken voor geen geld

Keuken beetje beu? Of je vindt ze te saai?  Dan hoef je niet meteen te doen wat Donald Muylle wil dat je doet. Want wanden en kasten zijn vaak nog in goede staat. Er is nu een simpelere oplossing om je aanrecht op te leuken: de tegelstickers van het Deense merk Tile Junkie. Met zelfklevende beelden van 15 x 15 centimeter geef je je keuken, badkamer of wc snel een heel andere, speelsere look. De stickers ogen vooral hedendaags en wat frivool, al zitten er ook enkele klassiekere bij, voor elk wat wils dus. Je kan zelf kiezen voor een sobere aanpak met één tekening voor alle stickers, of verschillende varianten wild combineren, aan jou de keus. Eén voordeel: welke aanpak je ook kiest, je ‘nieuwe’ keuken zal altijd goedkoper zijn dan een nieuwe. En je kan ze veranderen zo vaak je maar wilt, voor geen geld. Sorry, Donald.

 Junkie Tiles zijn bij ons te koop via Nordic Living, een website met ook andere Scandinavische hebbedingen. 7 euro per stuk, levering inbegrepen vanaf 50 euro. Leuke extra: van sommige tegelstickers bestaan ook prentkaarten (voor 1,50 euro), waarmee je je gasten die komen eten kan uitnodigen, bijvoorbeeld.

[wzslider interval=”2500″ transition=”‘slide’”]


door