Geef een compliment en krijg twee boeken

Proficiat trouwens George Saunders ZNORJeroen Meus riep 1 maart uit tot Vlaamse Stoofvleesdag. Allemaal goed en wel, maar daarmee ging de Complimentendag – ook op 1 maart – haast ongemerkt voorbij. Dat zetten we deze week recht. Want al wie een goeie vriend, vriendin, collega, man, vrouw, broer, zus of welke Facebookvriend ook een fijn compliment geeft, maakt kans op het nieuwe warme boekje Proficiat trouwens van George Saunders, een van de meest invloedrijke schrijvers van het moment.

Proficiat trouwens gaat over vriendelijk zijn. Het is krachtig, grappig, wijs, en brengt een inspirerende boodschap. Het toont mooi aan dat vriendelijker leven vaak meer voldoening geeft.

Wedstrijd: de drie mannen of vrouwen die onder de post op de ZNOR-Facebookpagina hierover het mooiste compliment geven aan een Facebookvriend, krijgen dit boekje gratis toegestuurd én wie het compliment kreeg, krijgt er ook een cadeau.

Dus: geef een compliment  aan een favoriete Facebookvriend en met wat geluk krijgen jullie allebei dit warme kleinood in de bus. Je mag gerust een schoon compliment geven aan meer dan één vriend of vriendin, op vriendelijk zijn zetten we geen grens. Gelieve naast de reactie op onze Facebookpagina een mail te sturen naar info@znor.be, zodra je gewonnen hebt nemen we contact op voor het versturen. Succes!

Proficiat trouwens, George Saunders, 64 gebonden pagina’s, uitgegeven bij Luster, te koop voor 12,50 euro. Of nu gewoon te winnen, 3 x 2 stuks zelfs.

Wedstrijdreglement op de ZNOR-website.

 

 

 

 

 


door