Nu vrijdag gratis naar Dubieus Design

Dubieus Design logoDit weekend in Designcenter De Winkelhaak: Dubieus Design, een tweedehandsbeurs met honderden designstukken van de jaren vijftig tot nu. De wintereditie van Dubieus Design is een exclusievere versie van de openluchtmarkt in juni: alle standhouders brengen ook een aantal topstukken mee, van designers als Arne Jacobsen, Eero Saarinen, Charles & Ray Eames, Verner Panton, Maarten Van Severen, Willy van der Meeren en vele andere grote namen. De eigenlijke verkoopdag is zaterdag 31 januari, maar wie een ticket koopt kan op vrijdagavond van 18 tot 22 uur naar de Late Night Vintage-presale en heeft de eerste keus. Die avond speelt er ook muziek, kunnen bezoekers een designobject of foto ervan aan een professionele schatter voorleggen én krijgt iedereen een goed glas cava.

10 ZNOR-lezers mogen samen met een zelfgekozen partner GRATIS naar de Dubieus Design Late Night Vintage, vrijdag vanaf 18 uur, om als eersten te snuisteren in het knappe vintage-aanbod. Voor een keer gaan we het simpel houden: de eerste tien die een mail sturen naar info@znor.be met de boodschap ‘2 kaarten Dubieus Design Late Night Vintage’ krijgen… twee gratis kaarten voor dit prettige designevent, inclusief een glas cava.

Succes!

 

de winkelhaak - redchair de winkelhaak egg de winkelhaak-overview de winkelhaak-winter-foto-van-malou-evers-1- de winkelhaak-winter-foto-van-malou-evers-2

 

 


door