Win een De Zee Wandelgids Oostende

Oostende is een van de mooiste plekken aan zee. Zeker in de winter, en zeker als ondertussen de expo De Zee, salut d’honneur Jan Hoet loopt. Naar aanleiding daarvan verscheen een dikke cataloog, met de beelden van de tentoonstelling en met veel verklarende tekst ook. Interessant.

Maar misschien nog leuker, en in elk geval erg praktisch: dezelfde uitgeverij maakte ook een wandelgids, in samenwerking met Toerisme Oostende. Die kleine gids past in uw jaszak, is 128 pagina’s dik, en leidt u door de stad, van de ene bezienswaardigheid naar de andere. Hij vertelt u ook welke gebouwen en bijzondere plekken u onderweg ziet, en geeft een korte historiek. Over Beausite of over het Leopoldpark bijvoorbeeld. Zo leert u meer over plekken waar u al vaak passeerde, maar nooit écht bij stilstond. En ook aan kinderen groot en klein is gedacht: het informatieve kleinood staat vol opdrachten, voor wie liever actief de expo en de stad bezoekt.

Enfin, wat we willen zeggen: De Zee Wandelgids is een erg fijn hebbeding voor wie Oostende bezoekt. En nog fijner: ZNOR geeft er vijf weg. Aan wie een eenvoudige vraag beantwoordt op de ZNOR Facebookpagina.

Succes en veel wandel- en kijkgenot in Oostende ook!

De Zee_wandelg_Ned_HRDe Zee Wandelgids

 


door