Gratis duotickets voor Hout & Groen Wonen

Dit weekend opent op het Antwerpse Eilandje voor de elfde keer de beurs Hout & Groen Wonen. Bij de start in 2004 was dit thema allicht nog erg vreemd voor het grote publiek, maar de laatste tijd zijn almaar meer bouwers en verbouwers op zoek naar gezondere en warmere materialen en technieken. Voor hen is deze beurs ideaal: 33 bereidwillige standhouders tonen producten en manieren waarmee je echt een verschil maakt. Van houtskeletbouw tot groendaken, van hoogrendementskachels tot natuurlijke isolatie.

Omdat ZNOR het milieu en duurzaam bouwen een warm hart toedraagt, geven we 10 duotickets weg voor Hout & Groen Wonen. Kijk op de ZNOR Facebookpagina en ga zaterdag of zondag misschien gratis naar de beurs. O ja, Beurshallen de Waagnatie/Hangaar 29 aan de Rijnkaai in Antwerpen ligt vlakbij het MAS, waar je vanop het ook al gratis panoramadak de Antwerpse skyline kan gaan bewonderen. Ideaal om te combineren met de beurs!

Hout & Groen Wonen 2014, zaterdag 8 en zondag 9 november, Waagnatie Antwerpen. Inkom aan de kassa: 8 euro per persoon. Maar voor wie snel meedoet met de wedstrijd op de ZNOR Facebookpagina helemaal gratis.

[wzslider interval=”2500″ transition=”‘slide’”


door