Win een gesigneerd Muller Van Severen-boek

Muller Van Severen book cover ZNOREen goeie week geleden werden Fien Muller en Hannes Van Severen bekroond met de Vlaamse Cultuurprijs voor Vormgeving. Deze erkenning kwam bovenop alle eer die ze al in binnen- en buitenland oogstten voor hun gezamenlijke designwerk. En om dat te vieren met de ZNOR-lezers, geven ze een gesigneerd exemplaar weg van hun pas verschenen book. Het belicht het artistieke werk van dit duo, het creatieve proces bij het meubelontwerp en veel beelden & schetsen van hun werk.

Hoe krijgt u dit mooie nieuwe boek in de bus? Beantwoord een eenvoudige vraag op de ZNOR-Facebookpagina en met wat geluk – en doorzicht – bladert u binnenkort door ‘book’ van Muller Van Severen. Succes!

In samenwerking met uitgeverij Luster.
De eerste die ons het juiste getal meedeelt, krijgt het gesigneerde boek thuisgestuurd. De wedstrijd eindigt maandagnacht 27 oktober 2014 om middernacht.

 

mvs Screen Shot 2014-10-23 at 14.53.14 mvs Screen Shot 2014-10-23 at 14.52.13 mvs Screen Shot 2014-10-23 at 14.51.38

 

 

 


door