Snoecks: editor’s choice

Morgenavond wordt de nieuwe Snoecks voorgesteld. U weet wel, dat forse jaarboek waar men naast literatuur vroeger zijn verantwoord bloot kon halen, maar dat nu vooral een pionier is wat betreft internationale en vernieuwende topfotografie. De presentatie in de prachtige Brugse Schipperskapel (voorwaar, een cultureel oord waar men écht spannend aan het werk is) is tegelijk het startschot van een nieuwe expo. Hoofdredacteur Geert Stadeus selecteerde vijf internationale toppers die ook in Snoecks 2015 present zijn: Renée Jacobs (USA), Ren Hang (China), Kawori Inbe (Japan), Devin Yalkin (USA) en Igor Samolet (Rusland).

Vanaf 3 okt in de Schipperskapel. Gratis te genieten, telkens op zaterdag en zondag van 14u tot 17u, en nu al een beetje bij ZNOR.

[wzslider autoplay=”true”]

RenHANG samolet2 samolet1 yalkin renee jacobs D Yalkin inbe kawori inbe

 


door