Mijn Huis, Mijn Architect: 150 keer binnenkijken

The proof of the pudding is in the eating. Dat geldt zeker ook voor architectuur. Plannen kunnen nog zo goed bedacht zijn, websites van architecten oogverblindend gelay-out, het enige wat écht telt zijn de woningen zelf. Hoe ze aanvoelen, hoe aangenaam  het is om erin te wonen, hoe slim de materiaalkeuze, hoe ze communiceren met de omgeving ook. Daarom zegt één huisbezoek u meer dan honderd foto’s. Stop dus met op internet te grasduinen en bezoek vandaag en morgen échte panden. U mag er gratis naar binnen tussen 14 en 18 uur, kan er praten met architecten én bouwheren/vrouwen, en vooral ook: ideeën opdoen. Enige voorwaarde: u registreren via www.mijnhuismijnarchitect.com en zoveel toegangsbewijzen afdrukken als u woonsten wil bekijken. Dat zijn er honderdvijftig, keus genoeg.

Mijn Huis, Mijn Architect is een initiatief van de Orde van Architecten – Vlaamse Raad.

Alken, Buntinx-Pyncket Architecten
Alken, Buntinx-Pyncket Architecten
Gent, Cruysweegs Halsberghe Architectenbureau
Gent, Cruysweegs Halsberghe Architectenbureau
Kontich, DMOA Architecten
Kontich, DMOA Architecten
Kortrijk, AVDK architecten Vande Kerckhove
Kortrijk, AVDK architecten Vande Kerckhove

Mijn Huis Mijn Architect


door