Nieuw bij ZNOR: Vrijdag Poëziedag

Lifestylemagazines schrijven nogal wat over dingen. Vaak over mooie dingen, gelukkig maar. Knap design, sterke architectuur, straffe boeken en zo. Maar laten we eerlijk zijn: de parade van novelties, pop-ups, hotspots, must reads, places to visit, things to buy is eindeloos en holt maar door.

Bij ZNOR – dat ook lifestyleberichten brengt, ja – zijn we ons ervan bewust. En al proberen we ons wat in te houden en niet te overdrijven met hoerakreten, toch vinden we het een goed idee om af en toe een adempauze in te lassen.  Een bewust moment van rust te midden van al het gedruis.

Daarom brengen we de komende tijd regelmatig een gedicht. Dat u – al is het maar een minuut of twee – wat verpozing bezorgt. En wie weet af en toe ook wat meer dan dat.

We doen dat in samenwerking met Poëziecentrum, dat telkens de voorzet geeft voor deze Vrijdag Poëziedag.

Het eerste stukje poëzie op vrijdag is Laika van Sofie Verdoodt.

Logo Poëziecentrum

 


door