Win ‘The 500 Hidden Secrets of Ghent’

COVER 500 HIDDEN SECRETS GHENTValt in Gent nog wat te beleven na de feesten? Zeer zeker wel! In The Hidden Secrets of Ghent van journalist Derek Blyth krijgt u honderden ‘beste adressen’ van  restaurants, bistro’s, koffiebars, opvallende gebouwen, vergeten straatjes,.. Een heerlijk boek om in te grasduinen én de stad mee te exploreren.

Znor mag aan zijn lezers vijf exemplaren van deze aparte stadsgids weggeven. Doe mee met de wedstrijd en beantwoord een eenvoudige wedstrijdvraag op de Znor Facebookpagina. De eerste vijf die het getal juist hebben – of er het dichtst bij zitten – zijn de winnaars.

Met wat geluk – of doorzicht, lees zeker ook het artikel erover –  krijgt u dit prachtige boek boordevol tips en adressen gratis thuisgestuurd. Succes!

De wedstrijd eindigt op dinsdag 5 augustus 2014 om middernacht.


door