Jong talent in Galerie Stieglitz 19

Al op jonge leeftijd fotografeerde Lara Gasparotto (°1989, Luik) haar vrienden in hun alledaagse leven. Op het eerste gezicht beelden van faits divers, maar ze beklijven. Ogenblikken van gestolen geluk en intimiteit, gefotografeerd zonder pretentie. In flarden komt haar leven de kijker zo tegemoet. Zij kiest dan ook niet voor afgeronde series maar voor een verzameling losse beelden. Bij de tentoonstelling hoort een boek, met  teksten van Peter Verhelst en Michel Poivert, professor Moderne Kunst en Fotografie aan de Parijse Universiteit Paris I Pantheon – Sorbonne.

Nog tot 3 mei in Galerie Stieglitz 19, Antwerpen.

Het boek ‘Lara Gasparotto – Rivages‘ is uitgegeven door Lannoo en ligt vanaf 28 maart in de boekhandel.

[wzslider autoplay=”true”]

tumblr_mcrj2mDHnD1qbgy0lo1_1280 img159v Rivages_cover you are not aloneok IMG_6884


door