Grass Printer: zeg het met je pelouse

Oké, valentijn is voorbij. Maar daar deden we toch al niet aan mee. Je moet elke dag kunnen zeggen dat je haar of hem graag ziet. Met een briefje op tafel, een post-it aan de laptop, een warme sms. Of binnenkort, met de Grass Printer: die snijdt een hartveroverende tekst in het gazon. Of een reuzegrote prent, dat ook.

Het idee voor deze creatieve maairobot komt van Doh Han Young, Jeong Koo Hee en Kim Min Hong, ze wonnen er zelfs al een Red Dot Design Award mee. Hoe het werkt? Je voert een tekst of beeld in deze maairobot, die te bedienen is via het touchscreen bovenaan. Dan gaat deze grasmaaier aan het werk. De messen zijn kleiner en fijner dan die van een gewone elektrische maairobot, waardoor hij erg scherpe beelden in uw gazon tovert. Waar hij het gras kort snijdt, kleurt het lichter, waar hij het langer laat, donkerder. Waardoor je grote teksten en beelden creëert. Voor je geliefde bijvoorbeeld, een hele zomer lang.

De Grass Printer zit in de conceptfase, hopelijk wordt hij snel te koop aangeboden. Tegen het WK of zo.

[wzslider interval=”2500″ transition=”‘slide’”]

Grass Printer maairobot Grass Printer maairobot


door