Sealander: de varende caravan

Hij wil een boot. Zij een caravan. Of omgekeerd. Dan is de Sealander de oplossing: caravan en boot in één.  Made in Germany. 3,56 meter lang, 1,68 meter breed. Amper 400 kilo, met eender welke auto te versleuren. Van de eettafel en de zitbanken maak je ’s avonds een bed van 156 x 200 cm. En het ding heeft indien gewenst een spoelbak en een fornuis zelfs, handig voor de verse vis.

Geen trailer nodig om ermee te gaan varen: de wielen zitten er gewoon aan vast. En gaan mee het water in. Alleen een lichte motor aanhangen – een elektrische bijvoorbeeld – en de pret kan beginnen. Er is zelfs een zwemtrap, die aan land dienst doet om de caravan in te klimmen. Want zowel op het water als achter de auto lijkt het vooral dat, een kleine caravan. Wat ons bij de hamvraag brengt: wie wil daarin gezien worden, op het water?

De Sealander is te krijg vanaf ongeveer 18.000 euro incl. btw. Aangezien hij met de hand gebouwd wordt, kunnen kleur en uitvoering aan uw specifieke wensen worden aangepast. 

Video Sealander >

Sealander 12

Sealander 3

Sealander 2

Video Sealander >

Sealander 4 Sealander 5 Sealander 6 Sealander 7 Sealander 8 Sealander 9


door