Muller Van Severen bedenkt ‘daybed’ voor Kvadrat

Op het komende Salone Internazionale del Mobile in Milaan presenteert Muller Van Severen een nieuw meubel. Of beter: het Deense Kvadrat presenteert het, op hun expo.

Fien Muller: “Kvadrat houdt voor de tweede keer een expo op de meubelbeurs van Milaan, ook nu weer met verschillende designers, waaronder wij. Ze vroegen ons iets te creëren met hun Divina-stof, dat is een soort vilt.  Hannes en ik hebben er een daybed mee bedacht, alleen gemaakt uit de stof. Voor dit meubel kozen we bekleding in drie verschillende kleuren, elk met een eigen functie: de plek waar je ligt, die waar je gaat zitten, en het kussen dat je deelt.”

Kvadrat koos voor het Belgische ontwerperskoppel omwille van hun ontwerpen op de grens van kunst en design, en de interactie van het functionele met het esthetische. Dit unieke stuk is te bekijken in de expo Divina: every color is divine, van 9 tot 13 april in Arcade, Via San Gregoria 43 / Via Casati 32 in Milaan.

Kvadrat Divina Muller Van Severen daybed


door