De Wet Wunderbaum KVS (c) Danny Willems

Win een duoticket voor Wunderbaum | De Wet

Volgende week gaat de nieuwe productie van het Vlaams-Nederlandse theatergezelschap Wunderbaum in première, in de Brusselse KVS.  En op zaterdagavond 15 maart kan u er –  met wat geluk – gratis naartoe.

Gerechtigheid? Die krijg je in het hiernamaals. In dit leven heb je de wet.
– William Gaddis, A Frolic of His Own

Wunderbaum en KVS pakken uit met De Wet, een theatraal drieluik over wetten en grenzen, en de grenzen van de wet. Een verhaal dat doet denken, over stateloosheid, migratie en soevereiniteit. Over het proces van een Somalische piraat, de lotgevallen van een prostituee uit de Balkan en de politieke lobby rondom de grensbewaking van Europa. Maar ook over Oscar, die wordt aangereden door zijn eigen onbemande auto. Moet hij een proces beginnen tegen zichzelf dan?

Van en met Walter Bart, Wine Dierickx, Matijs Jansen, Maartje Remmers, Willy Thomas, Mieke Verdin, Scarlet Tummers, e.a. Met prachtige metershoge werken die de Antwerpse artiest Rinus van de Velde speciaal voor de voorstelling maakte. Met een muzikale compositie van Walter Hus en teksten van Anton Dautzenberg en Michael Bijnens ook. Jan Bijvoet kijkt en begeleidt.

5 x 2 ZNOR-lezers kunnen zaterdagavond 15 maart gaan genieten van deze nieuwe productie. Beantwoord op de ZNOR Facebookpagina een eenvoudige vraag. Wie wint, krijgt een gratis duoticket voor deze prachtige voorstelling. Succes!

De Wet Wunderbaum KVS (c) Danny Willems

 


door