LampShower Axor Batibouw Design Award 2014

Axor LampShower wint Batibouw Design Award 2014

Hij blijft verbazen, de LampShower van Axor. Want hij verzoent water en vuur. Letterlijk: dit is een douche en een lichtarmatuur in één. Een huzarenstuk, we leerden immers elektriciteit ver weg te houden van water.  Wegens een dodelijke combinatie vaak.

Dit spannende ontwerp is momenteel te zien op Batibouw. En heeft er indruk gemaakt, ook op vertegenwoordigers van de Orde van Architecten en de AiNB, de associatie van interieurarchitecten. Deze professionals bedachten de LampShower met de Batibouw Design Award 2014.  Wat meteen ook een pluim is voor de Japanse designstudio Nendo, de bedenker ervan. Voor wie er een wil boven de eigen kuip: er is keus tussen uitvoeringen in chroom, zwart, wit of goudkleur.

Axor is een merk van Hansgrohe. Er worden vier verschillende Batibouw Awards uitgereikt: voor design, innovatie, communicatie en ecologie. De Batibouw Design Award bekroont het meest creatieve product op het vlak van design. Er waren meer dan zestig nominaties.

[wzslider interval=”2500″ transition=”‘slide’”]

LampShower Axor Batibouw Design Award 2014


door