Michaël Borremans: zonder woorden

Sommige expo’s behoeven haast geen woorden. Omdat ze zo sterk en dwingend zijn dat erover schrijven de magie eerder schaadt dan voedt.

Zoals de overzichtstentoonstelling As sweet as it gets van Michaël Borremans, in Bozar.

We gaan dus zwijgen. U las alles toch al in kranten en magazines, en keek naar interviews met de man op tv of op het net. We laten u gewoon genieten van enkele prachtige beelden. Die u vanaf nu zaterdag in het echt kan gaan bekijken, samen met een negentigtal andere doeken.

Savoureer dit werk hier, en  straks nog meer in Brussel.

As sweet as it gets van Michaël Borremans, zaterdag 22/02 tot zondag 03/08/2014, in Bozar.

Michël Borremans The Preservation (cc) Foto Peter Cox Michël Borremans The Devil's Dress (c) Foto Ron Amstutz Michël Borremans The Bodies (I) (c) Foto Ron Amstutz Michël Borremans The Avoider (c) Foto Ron Amstutz Michaël Borremans Weight Michaël Borremans The House of Opportunity Michaël Borremans The Glaze (c) Foto Peter Cox Michaël Borremans The Branch (c) Foto Peter Cox Michaël Borremans The Angel (c) Foto Dirk Pauwels Michaël Borremans Sleeper (c) Foto Peter Cox Michaël Borremans Automat (I) (c) Foto Peter Cox Michaël Borremans 10 and 11 (c) Foto Peter Cox


door