Een huis voor de prijs van een auto

Op zoek naar een duurzaam gebouwd vakantieverblijf voor twee? Of een gebouw in de eigen tuin, om te relaxen of vrienden te slapen te leggen? Boek dan nu een citytrip naar Madrid. En koop er bij architectenbureau ÁBATON de ÁPH80. Een strakke kant-en-klare woning van 9 op 3 meter.

Past perfect op een vrachtwagen, uw nieuwe huis, een handleiding vertelt de chauffeur zelfs hoe hij het correct plaatst. Veel fundering hebt u niet nodig, het bestaat voornamelijk uit duurzaam hout, wat niet veel weegt. De aansluitingen voor energie en water zitten al klaar, op één dag is het geïnstalleerd. En u vertrekt over een paar jaar naar het buitenland? Dan neemt u uw tweede verblijf gewoon mee.

De grijze buitenzijde bestaat uit grijze bekistingsplaten, met daarachter 12 cm isolatie, en vervolgens de houten binnenwanden. Gemaakt om aangenaam in te leven, ook zonder airco, ook in Madrid.  De hoogte van de nok, 3,5 meter helpt daarbij uiteraard, en ze zorgt meteen voor een fijn ruimtelijk gevoel, ondanks de beperkte oppervlakte. Al het hout is recycleerbaar, en maakt het huis hypoallergeen. Met de toeklapbare panelen ook volledig afsluitbaar, voor als u weg bent.

Bon, als u volgende week in Madrid de bestelbon tekent, hebt u over een maand of twee dit huis al in de tuin. Of op een lapje grond met een mooi uitzicht, dat u met de rest van uw budget koopt. De prijs? Vanaf amper 21.900 euro, plus transport en aansluiting. Vergeet een nieuwe auto, koop met dat geld gewoon een tweede huis.

Naast deze ÁPH80 werken ze ook een extra modules om aan dit huis van 3 x 9 m te koppelen. Zodat u de plaats hebt die u zelf wilt, voor een uiterst strakke prijs. Naar de site van ÁBATON >

[wzslider interval=”2500″ transition=”‘slide’”]

ABATON 1 ABATON 2 ABATON 3 ABATON 5 ABATON 6 ABATON 7

ABATON 9

 

 

 

 

 

1357-APH80-6_002 1380-_MG_2786 1383-_MG_2929


door