Tot zondag: Object Rotterdam

Van donderdag 6 tot en zondag 9 februari 2014, in Rotterdam: Object Rotterdam. In De Rotterdam dan nog, het nieuwe, imposante gebouw van Rem Koolhaas, aan de Erasmusbrug. Daar tonen een veertigtal internationale en vooral Nederlandse galerieën, designers, modevormgevers en kunstenaars bijzondere objecten. In het al even bijzondere bouwwerk, waar ook een aantal appartementen speciaal voor de gelegenheid werden ingericht. Knappe interieurs, en al even knappe vergezichten, 44 verdiepingen boven de begane grond. Helemaal beneden huist trouwens het nhow hotel, waar een aantal design talks worden gehouden, en zaterdagavond met de benen wordt gezwierd. Voor de prijs hoeft u het niet te laten: 5 euro. Uitzicht op de stad en de brug inbegrepen.

Object Rotterdam is een onderdeel van de Art Rotterdam Week die ook loopt tot zondag 9 februari.

Object Rotterdam

 


door