Wingman condoom iF Award

iF Design Award voor gevleugeld condoom

Ze zullen toch even geslikt hebben bij Durex. Want het innovatieve condoom dat Paul Breur en Adnan Tunovic hen jaren geleden voorstelden, won zonet de iF Product Design Award 2014. De ondernemers van Durex lustten de nieuwe condooms niet, want ze zouden de eigen business te veel concurrentie aandoen. Ze weigerden en de innovatie uit 2006 bleef daardoor op het schap liggen tot de twee bedenkers de investeerders van Smart Capital Network ontmoetten. Breur en Tunivic wilden hen een metselrobot (!) voorstellen, maar de durfkapitalisten zagen meer in de video over de gevleugelde condooms. En investeerden daarin hun risicogeld.

Wat er zo anders is aan de Wingman? Je kan hem dankzij een soort ‘vleugels’ aan de basis met één hand omdoen, in het donker zelfs, in nog geen twee seconden. Dit condoom is ook dunner, wat zorgt voor een natuurlijker gevoel. En doordat je het niet met je vingers aanraakt, is de kans op een lek veel kleiner. Minder gedoe, beter gevoel, veiliger, goedkoper dan Durex én bekroond met een designprijs.  Wat wil een man nog meer?

Video >

Wingman Bruer Tunovic

 

 

Wingman condoom iF Award


door