10 gratis tickets voor Hans was Heiri

Ze laten over de hele wereld zalen vollopen. Jane Birkin, Jean-Paul Gaultier en Isabelle Huppert zijn fan. En nu zijn ze te zien in de Brusselse KVS. Het Zwitserse duo Zimmerman & de Perrot charmeert en verrast met een uitzonderlijke combinatie van circus, theater, dans en muziek.

In Hans was Heiri komen hun artiesten in een groot draaiend rad terecht en gaan het gevecht aan met de zwaartekracht, zichzelf én de anderen. Een knappe verwijzing naar de wereld die almaar doordraait, en hoe we ermee omgaan. Verwerkt in een visueel hoogstaand spektakel, overgoten met veel humor en fantasie.

Voor de voorstelling van donderdagavond 30 januari liggen 5 x 2 gratis kaarten klaar voor wie op de ZNOR Facebookpagina het snelst een juist antwoord geeft op een eenvoudige wedstrijdvraag. Veel succes!

Video >

HansWasHeiri_3(c)MarioDelCurto_Strates Hans was Heiri MarioDelCurto_Strates

 

 

 

 

 

 

Foto’s: (c) Mario Del Curto Strates


door