2 gratis etentjes in Koreaans pop-up restaurant

We lazen het vorige week nog: een van dé trends voor 2014 is de Aziatische keuken. De Koreaanse zou daarvan een van de lekkerste en gezondste zijn. Daarop speelt de Gentse met Koreaanse roots Ae Jin Huys met haar culinair initiatief Mokja! in. Ze organiseert workshops, catert bij u thuis of geeft het beste van zichzelf én van de Koreaanse keuken in heerlijke pop-ups. Zoals nu vrijdag en zaterdag in Gent, bij Atmytable, Sint-Jacobsnieuwstraat 103.

In het pop-up restaurant van vrijdagavond 10 januari mag een ZNOR-lezer samen met zijn of haar favoriete partner gratis genieten van een heerlijke en typische Koreaanse barbecue, inclusief de bijbehorende verfrissende rijstwijn. Doe mee met deze wedstrijd die loopt op de ZNOR Facebookpagina en win de twee gratis plaatsen.

Succes en smakelijk straks!

mokja3 mokja4 mokja6mokja1 mokja2


door