10 gratis kaarten voor Wim Vandekeybus

In 1987 sloeg het debuut van Wim Vandekeybus en Ultima Vez de danswereld met verstomming. De ‘brutale confrontatie van dans en muziek van What the Body Does Not Remember‘ van Vandekeybus en componisten Thierry de Mey en Peter Vermeersch sleepte in New York prompt de gerenommeerde Bessie Award in de wacht.
Vorig seizoen, 25 jaar na haar creatie, ging de voorstelling opnieuw op tournee over de hele wereld. In januari is ze in de KVS te gast. Beantwoord de wedstrijdvraag op de ZNOR Facebookpagina, en ga samen met een fijne mens van uw keus naar de voorstelling van vrijdagavond 17 januari 2014, we geven 2 x 5 duotickets weg. En geniet van de meesterlijke voorstelling van toen, nu met live muziek van het hedendaagse muziekensemble Ictus.
Succes!
What The Body Does Not Remember | Foto Danny Willems
What The Body Does Not Remember | Foto Danny Willems

 

 


door