Vitra stockverkoop: alles halve prijs

Het aantal designklassiekers en ronduit iconische stukken bij Vitra is haast niet te tellen. De Coconut Chair van George Nelson, de Lounge Chair & Plastic Armchair van Charles & Ray Eames, de .03 van maarten Van Severen, de Panton Chair, de Standard van Jean Prouvé of de Wiggle Side Chair van Frank Gehry. Om maar enkele voorbeelden te noemen, de magazijnen staan vol van nog veel meer. Zo vol zelfs dat ze een stockverkoop houden, nu zaterdag 14 december, vanaf 9 uur.

Op voorhand reserveren kan niet, al eens gaan kijken wel: vrijdag 13 december, van 8.30 tot 17.30 uur. De korting op alle stukken uit de stockverkoop is de moeite: -50%. Al is dat geen garantie dat het u haast niks gaat kosten. Vitra raadt wie met een bankkaart wil betalen dan ook aan: ‘Gelieve op voorhand uw daglimiet te controleren.’ U bent gewaarschuwd.

Stockverkoop bij Vitra Belgium, Woluwelaan 137, Diegem. Zaterdag 14 december, van 9 tot 15 uur. Vanaf nu kan je al virtueel binnenkijken via de Facebookpagina van Vitra Belgium.

[wzslider interval=”2500″ transition=”‘slide’”]

 

 

 

 

 

 

 


door