Win een iPad-klavier

Nieuw hebbeding bij PhotoBox: een strak gelijnd klavier, dat via Bluetooth verbinding maakt met je iPad, tot op 10 meter afstand zelfs. Via een uitklapbare staander maak je van die twee delen een soort netbook. Handig om te tikken, zeker bij wat langere teksten. En ook praktisch: je iPad staat meteen rechtop op tafel, of in de sofa.

Wat het klavier letterlijk uniek maakt, is dat je de achterzijde – een aluminium cover – helemaal zelf kan personaliseren, met foto’s of tekst. Die laad je op via hun website, en zowat een week later zit de hoogstpersoonlijke iPad-cover-met-klavier in de bus. Knap kerstcadeau, voor 69,95 euro.

WIN nu zo’n iPad-klavier, waarvan je de achterzijde helemaal zélf personaliseert. Momenteel loopt een wedstrijd op onze ZNOR Facebookpagina , waarmee een exemplaar te winnen is. De eerste die het juiste cijfer vindt, krijgt dit knappe hebbeding thuisgestuurd.

[wzslider interval=”2500″ transition=”‘slide’”]

 

 

 

 


door