Nicolas Ghesquière artistiek directeur Louis Vuitton

Louis Vuitton kondigde deze namiddag de benoeming aan van Nicolas Ghesquière als artistiek directeur van de damescollecties. Hij zal naar hun zeggen ‘een moderne, creatieve visie brengen, voortbouwend op de waarden van verfijning, savoir-faire en uitzonderlijke kwaliteit die het Huis Louis Vuitton sinds 1854 kenmerkt’.

De man zelf verwoordt het zo: “Louis Vuitton staat voor mij ​​symbool voor ultieme luxe, innovatie en ontdekking. Ik ben zeer vereerd met deze nieuwe opdracht, en trots om deel uit te maken van de geschiedenis van dit grote Huis. We delen gemeenschappelijke waarden en een visie. Ik kan niet wachten om het team te versterken. Samen zullen we de toekomst van het merk opbouwen met behoud van zijn kostbaar erfgoed ».

De eerste damescollectie ontworpen door Nicolas Ghesquière zal worden gepresenteerd in Parijs in maart 2014. Wait and see.

Louis Vuitton

door