Brusselse hedendaagse architectuur

Voor wie vandaag de elementen niet wil trotseren en de Dag van de Architectuur mist: nog een hele week is er in Brussel voor het eerst A.WEEK, een soort Week van de Architectuur.  Op het programma dat curator Nicolas Firket voor u samenstelde: 20 lezingen, 15 hedendaagse gebouwen, 10 ‘Open Doors’ bij architectenbureaus én bij de Vlaamse bouwmeester, 5 opengestelde werven, een parcours dat focust op sociale huisvesting en een reeks boeiende tentoonstellingen. Zoals ‘LOST & FOUND’, over niet-gerealiseerde bouwprojecten en verloren architectuurwedstrijden. Grasduin in het programma, monster de kaart met alle locaties, of krijg meer info in het A.WEEK-paviljoen in de voormalige Bozarshop. Nog tot zondag 20 oktober, bij regen én zonneschijn.

[wzslider interval=”2500″ transition=”‘slide’”]

 

 

 


door