Najaarstrend: koper & goud

Het past bij de herfst natuurlijk, stilaan verkleuren boom en blad. En blijkbaar willen almaar  meer mensen die kleuren ook in huis. Want koper- en goudtinten zijn in opmars. Zo zijn er nu de Clip Clip-knijpers van het Deense Hay, zowel bruikbaar op kantoor als in de keuken (5 tot 8 euro). Of de cafetière Chambord van Bodum (59,90 euro), het rechthoekige LED-wandarmatuur Split van Modular met een goudkleurige binnenkant (vanaf 330 euro) en de Candelabra van Nick Fraser, uit messing (vanaf 50 euro bij Koperhuis in Gent). Ook in de badkamer dezelfde tendens: de Zweedse designers van Front bijvoorbeeld werken aan  een koperen WaterDream voor Axor, het designmerk van Hansgrohe (later dit jaar in de winkel). Benieuwd of deze trend wat langer meegaat dan één herfstig seizoen.

[wzslider interval=”2500″ transition=”‘slide’”]

 


door