DESIGN EXPO

05/09/2013 at 11:09

Design September: meer dan 100 evenementen

De zevende keer is het nog maar, daar in Brussel, en toch staat het jaarlijkse Design September al stevig op de kaart. Letterlijk ook, want in de hele stad zijn van 5 tot 30 september meer dan 100 evenementen te ontdekken: lezingen van topdesigners, tentoonstellingen, winkels die focussen op een merk of een ontwerper, te bezichtigen ateliers, enzovoort enzoverder.  Het gros daarvan draait om inlandse bekende en beginnende designers. Maar er is ook een internationale insteek, met Hongkong als gast en ook bijdragen van Tsjechen, Polen, Hongaren, Portugezen, Engelsen, Spanjaarden. Enfin, grasduin vooral zelf in het ruime aanbod via de website van Design September, mogelijkheden zat. Tip voor wie graag een Eames, Panton, Bertoia of ander schoon gerief uit de jaren 50 tot 80 scoort: dit weekend is er de Brussels Design Market in Tour & Taxis, inkom zaterdag 20 euro, zondag 5 euro of helemaal gratis voor wie zich op voorhand registreert.

[wzslider autoplay=”true” interval=”2500″ transition=”‘slide'”]

7607_DS_Logo-Light

7371_Modular_sideboard_by_hopop_studio(c)354_Photographers Hopop Studio

 

7359_Concept_Store_LGBT(c)LGBT

Concept Store Bticino

7360_Bulthaup-DSC_0018

Bulthaup

7367_LeCorbusier(c)CIVA

Expo Le Corbusier and Photography

Artdirector Delphine Vercauteren

Artdirector Delphine Vercauteren

 

Smets Premium Store

Smets Premium Store

 

7354_Pen_usb_pour_Praxis(c)Big_Game

USB-pen Praxis

7685_Medici-KGRCIC_Portrait(c)G_Kellerman

Konstantin Grcic

Normann Copenhagen

Normann Copenhagen