Design September: meer dan 100 evenementen

De zevende keer is het nog maar, daar in Brussel, en toch staat het jaarlijkse Design September al stevig op de kaart. Letterlijk ook, want in de hele stad zijn van 5 tot 30 september meer dan 100 evenementen te ontdekken: lezingen van topdesigners, tentoonstellingen, winkels die focussen op een merk of een ontwerper, te bezichtigen ateliers, enzovoort enzoverder.  Het gros daarvan draait om inlandse bekende en beginnende designers. Maar er is ook een internationale insteek, met Hongkong als gast en ook bijdragen van Tsjechen, Polen, Hongaren, Portugezen, Engelsen, Spanjaarden. Enfin, grasduin vooral zelf in het ruime aanbod via de website van Design September, mogelijkheden zat. Tip voor wie graag een Eames, Panton, Bertoia of ander schoon gerief uit de jaren 50 tot 80 scoort: dit weekend is er de Brussels Design Market in Tour & Taxis, inkom zaterdag 20 euro, zondag 5 euro of helemaal gratis voor wie zich op voorhand registreert.

[wzslider autoplay=”true” interval=”2500″ transition=”‘slide’”]

7607_DS_Logo-Light
7371_Modular_sideboard_by_hopop_studio(c)354_Photographers Hopop Studio

 

7359_Concept_Store_LGBT(c)LGBT
Concept Store Bticino
7360_Bulthaup-DSC_0018
Bulthaup
7367_LeCorbusier(c)CIVA
Expo Le Corbusier and Photography
Artdirector Delphine Vercauteren
Artdirector Delphine Vercauteren

 

Smets Premium Store
Smets Premium Store

 

7354_Pen_usb_pour_Praxis(c)Big_Game
USB-pen Praxis
7685_Medici-KGRCIC_Portrait(c)G_Kellerman
Konstantin Grcic
Normann Copenhagen
Normann Copenhagen

 


door