Iedereen architect

Nieuw speelgoed voor architectuur- en designfans: Lego Architecture Studio. Een doos met 1210 witte en doorzichtige blokjes, om naar hartenlust maquettes mee te bouwen. Inclusief een handleiding van 272 pagina’s met tips en trucs om wat in uw hoofd zit, ook écht ineen te knutselen. En met een geïllustreerde ’theorie van de architectuur’, geschreven door gerenommeerde architecten. Deze bureaus werkten mee: REX Architecture (dat in 2009 het winnende ontwerp voor de Kortrijkse bibliotheek ontwierp), Sou Fujimoto Architects, MAD Architects, Tham & Videgård Arkitekter, SOM en Safdie Architects. Op de doos staat ’16+’, wat uw nageslacht duidelijk maakt: ‘Afblijven, deze blokjes zijn voor mama’s of papa’s werk.’ Te koop in de Amerikaanse onlineshop van Lego, voor 149,99 dollar.

Lego Architecture Studio lego_architecture_studio

 


door