Pimp uw Ikeakeuken

Eerlijk is eerlijk, geen enkele timmerman durft wat Ikea doet: 25 jaar garantie geven op een keuken. Nee, zelfs de beste timmermannen van Bulthaup niet. Maar oké, al zijn ze nog zo sterk: Faktum-keukenkasten zijn ook erg herkenbaar. Daar heeft Superfront iets op gevonden: de oerdegelijke basis koopt u bij Ikea, en u werkt ze af met frisse poten, handvatten, werkbladen en fronten van dit jonge Zweedse bedrijf. Dat verstuurt het hele gamma voortaan ook naar Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Noorwegen, Denemarken, Finland, Nederland en – hoera! – België.

www.superfront.com

[wzslider autoplay=”true” interval=”2500″ transition=”‘slide’”]

superfront_besta_60x40_two_sides_for_ikea_lightbox_002 superfront_besta_60x40_no_sides_for_ikea_lightbox_001 superfront trestle_1 superfront ludo_1 superfront illusion superfront handle_trunk superfront handle_loop superfront

 

 

 

 

 


door