Strings in Design Vlaanderen Galerie

Wat is er geworden van ontwerpers en kunstenaars die vijftien, twintig jaar geleden een prijs wonnen? Zijn ze sterk blijven presteren? Herken je hun signatuur van toen nog in het werk van nu? Design Vlaanderen vroeg het zich ook af en toont u het antwoord in een nieuwe expo, die tot 18 augustus loopt in de Design Vlaanderen Galerie in Brussel. Ze stellen er recent werk tentoon van de laureaten en genomineerden van de toenmalige Internationale Betonac-wedstrijd (1985 – 2000), en confronteren het met objecten van de huidige, jongere generatie. Het centrale thema is – net als voor de wedstrijd indertijd – ‘draad’, vandaar ook de naam van de expo: Strings. Grasduin hieronder door wat beelden, en surf naar de website van Design Vlaanderen voor de namen van de deelnemende ontwerpers en kunstenaars. Gratis toegang.

[wzslider interval=”2500″ transition=”‘slide’”]

 


door