Vergaderen onder een lampenkap

BuzziSpace is een jong Belgisch bedrijf dat in geen tijd de wereld veroverde, het levert al tot in Australië. Dat doet het met akoestische oplossingen uit vilt, gemaakt uit gerecycleerde petflessen. Op de NeoCon Wereldhandelsbeurs in Chicago toont het midden juni samen met 700 andere innoverende bedrijven enkele straffe avant-premières. Bijvoorbeeld BuzziHive, een geluidsarme cocon waarin je met drie kan vergaderen, een ontwerp van Alain Gilles. Of BuzziTile, zelfklevende akoestische panelen voor op kantoor of thuis. Nog te veel last van lawaai? Dan is er BuzziPatch, een geluidsisolerend tapijt dat je zelf samenstelt en makkelijk weer opbergt. Het meest opvallende ontwerp is wel BuzziShade, een reusachtige ‘lampenkap’, waarin je met een kleine groep kan vergaderen zonder dat de omgeving het hoort. Of waarin je ongestoord én geconcentreerd kan bellen. Zo vernieuwend dat we er stil van worden.

www.buzzispace.com

[wzslider interval=”2500″ transition=”‘slide’”]

 

 


door