Slim gerief voor buiten

Trend of niet, we tafelen graag buiten, ja. En de fabrikanten spelen er gretig op in. Vaak met erg gelijkende meubels of designs. Maar soms ook met unieke stukken of handige nieuwigheden. Zo ontwierp Bodum een meeneembarbecue, maar dan net wat groter, zodat ook een gezin ermee op stap kan (rooster 35 cm doorsnee, 49,90 euro). Slim bedacht is ook de kruidenhakker voor buiten: gewoon aan de rubberen knop draaien en u versnippert zonder batterij of snoer (29,90 euro). Nog een goeie vondst van Bodum, en plaatsbesparend op tafel:  de zout-en-pepermolen-in-1. Draai naar links voor zout, naar rechts voor peper (24,90 euro). Bij Barbecook doen ze mee aan de ‘plancha-trend’: een soort barbecue met een geëmailleerde bakplaat, verhit door gasbranders. Maar dan met een afsluitbare opening in de plaat, zodat je saus kan bereiden én opvangen. Ook handig om de bakzone snel schoon te maken: het afwaswater weet nu waar naartoe.

[wzslider interval=”2500″ transition=”‘slide’”]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


door