(Bijna) Week/nd, door Indera

Het designmerk Indera pakt uit met een uniek zitmeubelconcept: Week/nd. Een ontwerp met hoog knuffelgehalte van Wim Segers waarbij de kussens volledig met ganzendons zijn gevuld. Je verdwijnt letterlijk in je zetel. Het lijkt wel of je in een wolk gaat zitten.

Beleef je bank
Indera pikt met Week/nd verder in op de trend waarbij het personaliseren van meubilair centraal staat. Door een doorgedreven modulariteit kan je je eigen perfecte en unieke sofa samenstellen. Je kiest je eigen bekleding uit een waaier aan hoogwaardige stoffen of kwaliteitsleder in alle mogelijke kleuren. De zitmeubels zijn daarnaast ook aanpasbaar naargelang hun functie of het gebruik. De verschillende modules kan je eindeloos combineren.
Zo creëer je in een mum van tijd een zit- of ligeiland voor gezellige TV-avonden of je haalt voor een homeparty de bank volledig uit elkaar in trendy zitelementen. Dit alles resulteert in meubels met een ziel waarbij het steevast de bedoeling is een interactie te creëren tussen het meubel en de gebruiker.

Meer weten?
http://www.indera.be/products/weeknd

weeknd_08 door Indera
weeknd_08 door Indera

door