Slim bedacht, geniaal geschreven

Juli Zeh, Duitse geëngageerde schrijfster, maakte internationaal brokken met Speeldrift. Haar jongste roman, Nultijd, doet niet onder.

Sven is duikleraar op de Canarische eilanden. Jaren geleden heeft hij Duitsland verlaten. Hij had genoeg van de mentaliteit waarbij de een altijd en meteen een oordeel over de ander klaar heeft. Op Lanzarote slaagt hij erin zich overal buiten te houden. Tot op de dag dat Theo en Jola duiklessen nemen. Hij is een oudere schrijver, zij een knappe soapactrice wiens carrière op een dood spoor zit. Algauw maakt Jola Sven avances. Voor hij het goed en wel beseft, raakt hij verstrikt in een spel van waarheid en leugen.

Over hoe je maar beter niet aan de zijlijn blijft staan. Voor je het weet, gaat het leven met je aan de haal. Ongemeen spannend, maar vooral slim bedacht, en geniaal geschreven.

Prijs 19,95. En tijdelijk 17,99 via deze link.

nultijd2

 


door