Schoon Spaans gerief, voor buiten

gandiablasco modulares_tropez_1-1Het is een straffe trend, je moet je bijna excuseren als je nog geen salon op je terras hebt staan. En nu de zon terug is, krijgen we er nog zin in ook. Allerhande merken spelen erop in, met klassiekers in gevlochten kunststof of – erger nog – namaakhout. Andere doen het met prachtig hedendaags designmeubilair, zoals het Spaanse Gandia Blasco. Daar lanceren ze een nieuwe collectie, onder de noemer ‘365 days’, voor elke dag, als het weer meezit toch. Ze brengen drie nieuwe lijnen, waaronder de comfortabele Tropez, zie foto. Designer: Stefan Diez, die er meteen de Wallpaper * Design Award 2013 mee won.

Ze geven jong talent ook een kans. Zo ontwierp de jonge Spaanse Ana Llobet ‘Textile’, een lichte buitenstoel, met zichtbare naden. En onze Belgische designer Emmanuel Gardin tekende ‘Arumi’, een serie slanke aluminium bijzettafeltjes. Zet buiten die handel, en laat de zon maar schijnen.

Gandia Blasco
Ana Llobet
Emmanuel Gardin

ana llobet

 

 

 

 

 

 

 

emmanuel gardin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


door