Books & Bytes

Banner  BooklabsSteeds meer mensen lezen boeken op een e-reader of tablet. Uitgeverijen worden geconfronteerd met de digitale evolutie in de boekensector. Auteurs krijgen nieuwe schrijfmogelijkheden en kansen. Hoe kunnen zij beiden meegroeien met deze ingrijpende veranderingen? iDROPS, Boek.be en Uitgeverij van de Toekomst wilden aan deze uitdagende vragen tegemoet komen en organiseren de BookLABS, drie sessies in Antwerpen en Amsterdam (mei, juli, okt) waarbij uitgevers, vormgevers, illustratoren, game- en app-ontwikkelaars, … onder leiding van internationale experts de nieuwe creatieve en interactieve mogelijkheden kunnen verkennen. Na twee creative LABS volgt een development LAB waarbij de deelnemers een concreet idee gaan ontwikkelen. Op het einde van de rit selecteert een jury de drie beste projecten. De winnaar ontvangt uiteindelijk 10.000 euro, waarmee het concept ook echt gerealiseerd kan worden.

Meer info en inschrijvingen: www.boek.be

www.idrops.be

Uitgeverij van de Toekomst

 


door