Maak een foto van uw foto

Impossible Instant Lab

In 2008 redden Florian Klaps, André Bosman en Christian Lutz de analoge Polaroidcamera’s en -films van een gewisse dood. Ze namen met euvele moed de fabriek in Enschede over en produceren er weer films voor vintage en nieuwe toestellen, zowel kleur als zwart-wit. En nu komen ze met een volledig eigen vinding uit, die de brug slaat tussen digitale fotografie en échte instantfoto’s op papier. Op ‘The Impossible Instant Lab’ leg je een iPhone 4 of 5 en wat later heb je een polaroid van jouw digitaal geschoten beeld in handen. Geen gewone afdruk, maar een echte, analoge foto die ontstond door invallend licht op de film. Zo’n Lab haal je in huis voor ongeveer 250 euro, en is verkrijgbaar over een maand of twee, onder andere bij Smets Premium Store in Brussel. Ze werken ook nog aan een adapter voor andere smartphones.

www.the-impossible-project.com


door