Nieuw bij Ikea: tv’s met vijf jaar garantie

Ikea uppleva

Nieuw in de IKEA-rekken: LED-tv’s en muziekinstallaties met vijf jaar garantie. Samen met een bijbehorend meubel, waardoor komaf wordt gemaakt met zichtbare kabels allerhande. De designer van dienst ontwierp er zelfs een afstandsbediening bij, die alle toestellen op en in de kast bedient. Francis Coyouette: “Vroeger bedachten we tv- en hifimeubels rond bestaande toestellen. Nu keerden we het proces om: we vertrokken vanuit het meubel, en bestelden bij onze partner TCL – een van de grootste producenten ter wereld – toestellen op maat. Ze vormen een coherent geheel, zelfs de draadloze subwoofer heeft dezelfde stijl. Je ziet geen enkele draad meer en met de afstandsbediening commandeer je alle toestellen met een minimaal aantal knoppen. Eenvoudiger kan haast niet.”

Vanaf april verkoopt Ikea deze meubel + tv + hifi-pakketten vanaf 717,50 euro, vijf jaar garantie op de toestellen inbegrepen.

 


door