Meer dan 4.000 bezoekers voor DesignMarkt

 

Foto1780[1]

Ruim 4.000 kooplustigen vergaapten zich het voorbije weekend in het Genste ICC aan knappe vintage. Dat is volgens de organisator 20% meer dan de vorige editie. De vintagebeurs profiteert duidelijk van een stijgende merkbekendheid, zeker ook dankzij sociale media.  Zo lieten meer dan 1.000 enthousiastelingen via Facebook weten aanwezig te zullen zijn.

Marketingmanager Else Deneys: “Maar ook offline kregen we veel persaandacht, zoals in Het Laatste Nieuws, De Standaard, Actief Wonen en Knack Weekend.  Daarnaast liepen ook partnerships met De Morgen, Fnac, Actief Wonen en 2de hands.be. En we verschenen  in de regionale pers en op allerhande blogs. Frederic Rozier komt als vintage-expert regelmatig op radio en tv , dat helpt ook. En DesignMarkten zijn altijd super zijn qua sfeer, zeker in een gebouw uit de jaren zeventig, dat er helemaal bij past.”

Voor de agenda: DesignMarkt Fall Edition op 9 en 10 november 2013, ICC Gent.

www.designmarkt.be

 

 


door